Total viewings

Patterns

Click the "Buy now" for the Kitty pants and the "Free download" button for the monsterpants in PDF! You do not need to be a member of Ravelry for this!




Followers

Sjøskjerf!

Jeg er ferdig med skjerfet mitt til Epla og Aller forlag sin store strikkekonkurranse! Det er strikket med det siste garnet jeg spant, som ble spunnet for dette prosjektet. Planene hadde jeg klare siden jeg leste om temaet og fikk se bilde av skjerfet i oppskriften som ble lagt ut. Så jeg valgte ut ull, spant garnet, bestilte perler og skjell og fikk da strikket det akkurat i siste liten! Ferskvannsperlene måtte jeg sy på en og en til slutt, for de passet ikke inn på garnet. Skjellene ble ikke helt som planlagt, men jeg ble passelig fornøyd likevel! Jeg elsker skjerfet, og det har jeg helt ærlig gjort siden garnet var ferdig! Gleder meg til å ta det i bruk til både hverdags og fest! 



tirsdag 23. april 2013

Kardeflak (batts) til salgs!


Merino og alpakka.
115 kr.

Merino og alpakka.
125 kr.

Merino og angelina.
110 kr.

Merino og trilobal nylon glitter.
100 kr.

Corriedale, pelsull og trilobal nylon glitter.
100 kr.

Corriedale, pelsull og trilobal nylon glitter.
100 kr.

Merino og alpakka.
120 kr.

Merino, alpakka, soya silke og angelina.
130 kr.

Merino, alpakka, soya silke, bambus og angelina.
120 kr.

Merino, alpakka, soya silke, bambus og angelina.
130 kr.

Merino og alpakka.
120 kr.

Merino, alpakka, soya silke, corriedale og trilobal nylon glitter.
130 kr.

Pelsull, merino og trilobal nylon glitter.
120 kr.







torsdag 18. april 2013

Mer håndspunnet :)

Har blitt mye garn i det siste! Nå blir det en strikkepause fremover, men her er de siste to garnene.

Kardeflak fra Politically Incorrect Fibers. Merino, ull, tencel og angelina.
Spunnet som entrådet lacegarn. 


Og enda et Nexus garn! Diverse ull og Nexus fiber.
2 trådet. Spunnet på bestilling.



lørdag 13. april 2013

Mer flak og garn!

Jeg har gjort mer i det siste, både spunnet og kardet! Og rokken snurrer og går hver dag nå. Jobber med et garn som jeg har tenkt å bruke til et sjal/skjerf, spent på å få det ferdig! I tillegg strikker jeg på de siste radene på Haruni XXL og spinner på et nytt Nexus garn. Flittig om dagen! 

Her er et par kardeflak som ikke er til salgs.

Diverse ull, silke og Nexus fiber. Denne er allerede underveis til å bli garn på bestilling.
 Dette er til meg! Baby kamel, silke og Nexus fiber.
 Dette ble solgt med en gang, men det kommer nok flere lignende om ikke så alt for lenge :)

Og det siste håndspunnede! Garnet jeg spant på de to nye rokkene mine. Det er 100% Corriedale farget med Kool aid. Ekte 3-trådet garn, mitt første av den typen! De to nøstene veier tilsammen 280 gram, men er ganske tykke. Pinne 5-6 tenker jeg. Det lille nøstet er rester som ble til et 35 grams 2-trådet garn.




Kardeflak (batts) og håndspunnet garn til salgs!

Har en del kardeflak og garn til salgs! Ta kontakt på smoochie.fiberart@gmail.com hvis du ønsker å kjøpe noe. Jeg kan også spinne garn av kardeflakene, hvis du ikke spinner selv. Pris diskuterer vi, og kommer an på tykkelse på garnet og hvor mye ull som skal spinnes!

For info om fiberinnhold, vekt og eventuelt lengde på garn, ta kontakt! :)



Wensleydale garnet til 500,- er solgt.


torsdag 11. april 2013

Nexus, fiberet med smertelindrende og helsefremmende effekt.

 
Har kardet sammen og spunnet to Nexus fiber garn den siste måneden. Det første garnet ble plutselig solgt, så derfor ble det et til, siden jeg skulle bruke garnet til gave til mamma. Hun har fibromyalgi og mye smerter, og er avhengig av Nexus produkter for å lindre smertene. Og det er også to kardeflak klare til å spinnes! Det ene på bestilling fra hun som kjøpte det første garnet og det andre til meg. Nexus fiber er et helsefiber som bl.a. har smertelindrende effekt. Jeg hadde null tro på dette da mamma ga meg mine første Nexus produkter som tenåring, men jeg har uten tvil mye mindre smerter når jeg bruker disse produktene. Og når fiberet blandes med ull har jeg erfart at det gir ekstra effekt pga den ekstra varmen som ulla gir. Les mer om Nexus her:

Jeg kan spinne dette garnet på bestilling, farger etter ønske. Men Nexus fiberet kan jeg ikke farge, så velg i så fall farger med omhu, siden den er hvit :) Minstepris på Nexus garn er 800 kr, siden 10 gram Nexus fiber koster 400 kr i seg selv. Hvert nøste vil inneholde 10 gram Nexus fiber, eller mer om ønskelig. Jeg kan også strikke pulsvarmere, skjerf, hals etc av Nexus garn for tillegg i prisen, hvis du ikke strikker eller hekler selv. Ta kontakt i så fall!

Fikk ikke tatt et bra bilde det første garnet, siden jeg ikke hadde planlagt å selge det. Men har et par bilder fra prosessen. 
 

Garn nummer to og flere bilder av de ferdige tingene! Pulsvarmere og hals til mamma. Takk til svigersøster som var modell for meg :D


Yarns made from Nexus fiber and various types of wool and silk. Click the link for info about Nexus fiber! It's a fiber that has a lot of health effects and it relieves pain. Choker and cuffs made for my mom on her 50th birthday. Thanks to my sister in law for modeling! :)








onsdag 3. april 2013

Nye rokker!

Jeg har fått meg to nye rokker! Begge er Nederlandske modeller fra 70-80 tallet. En Moswolt Hammer M1 og en Bea Classic. Planen var å beholde den jeg likte jeg best og videreselge den andre, siden jeg jo har en stor og flott rokk hjemme pluss en liten Babe rokk. Jeg har aldri blitt helt komfortabel med Babe rokken, og den store er ikke noen reiserokk. Så derfor ville jeg bytte ut Babe'n. Men nå som jeg har prøvd begge tror jeg faktisk jeg beholder begge og selger de to som står hjemme! Disse passer min spinnerytme mye bedre og jeg kan bruke de mer sammen, noe som gir flere muligheter. Jeg skal prøve litt mer når jeg kommer hjem og har alle der, men der har kommet mye ull på begge rokkene siden jeg fikk dem ;)

Det betyr at jeg har en Babe Fiberstarter til salgs, men den skal males ferdig først, da den ble offer for et mislykket maleprosjekt tidligere. Bilder kommer når den er klar! Jeg kommer til å selge den for 650 kr eller høystbydende. Hvis du vil ha den som den er nå og eventuelt male den selv er 450 kr nok. SOLGT!

Den andre rokken er da min store, flotte Hardangerrokk! Denne ble laget for ca 5 år siden og tatt i bruk første gang av meg, for 2 år siden. Bilder av denne kan sees her! Rokken er flott å spinne på, så jeg er enda ikke 100% sikker på om jeg skal selge den. Må prøve de nye og denne på samme dag først og prøve ut litt flere garntykkelser på de nye. Men hvis denne blir solgt ber jeg om 4000kr eller høystbydende. Dette er en unik rokk! Det er altså lov til å komme med bud på denne!

Så, til bildene av de nye rokkene mine! Dette er altså de jeg ikke skal selge, med mindre jeg ombestemmer meg når jeg kommer hjem. Men det tror jeg nok ikke. Ikke supre bilder enda, men her er de. Hentet fra Instagram, hvor jeg har et så originalt navn som kristinejorskogen, hvis noen ønsker å følge meg :)

Moswolt Hammer M1

 100 gram! Store spoler ;)

Bea Classic

My two new spinning wheels from Holland! The Moswolt Hammer M1 and the Bea Classic. Love them to bits, and it seems I might end up selling my big, Norwegian wheel instead of one of these, like the plan was.