Total viewings

Patterns

Click the "Buy now" for the Kitty pants and the "Free download" button for the monsterpants in PDF! You do not need to be a member of Ravelry for this!




Followers

tirsdag 25. desember 2012

Vinnere av give away!

God morgen alle sammen! Det ble lite tid i går, så da måtte jeg utsette trekningen til i dag :) Det var gode vinnersjanser, siden det ikke var så mange med! Alle vinnere er trukket ut med random.org. 

Send meg mail på smoochie.fiberart@gmail.com med informasjonen jeg trenger! 


Kosehalsen går til Swimzy
Send meg fargeønske og adressen din.

Kardeflak/ulltops går til A-I
Fargeønske, hvilken type du vil ha og adressen din trenger jeg.

Aase ble vinner av garn fra det store utland! 
Send meg fargeønske og adresse.

Oppskrift på Kitty bukse går til:
Swimzy
Baddie
Siv Therese Bekkevold
LaLa's Loft
Spinneting
Camilla
Emilie
MariaRe
Bæsta (Sonja's side)
A-I

Gratulerer til dere alle sammen! :)
Oppskriftene får dere innen kort tid, bare jeg får kommet meg på plass hos svigerbror i morgen. De andre premiene blir sendt ut andre uka i januar! 

Fortsatt god jul og godt nytt år! Takk for at dere ble med!




tirsdag 18. desember 2012

Julegaver i siste liten?

Husk at du kan kjøpe julegavene til deg selv eller en fiberelskende mottaker hos Lykke på CC Gjøvik! :) Mitt håndspunnede garn er til salgs der, til veldig overkommelige priser! Kardeflak og fargede ulltops kan du også få kjøpt. Et nøste håndspunnet garn kan brukes til mye, enten små prosjekter eller større. Kombiner flere garn for de litt større tingene! Håndspunnet er også fint sammen med "vanlig" garn :) Den uspunnede ulla kan brukes til spinning, toving og filting. I tillegg har Lykke et stort utvalg med flott garn fra bl.a. Rowan, Dale garn og Du store alpakka! Pinner og tilbehør samt en egen Panduro avdeling finner du også :)


Og ikke glem å bli med på Give awayen min som du finner i forrige innlegg! Nå er det ikke mange dager igjen til trekning! Del gjerne med venner :)

God jul alle sammen!

Just a small notice to remind all locals where to get theire fiber loving friends a good christmas present! I am so lucky to have my yarn and fiber and the lovely shop Lykke at the local mall. 
And don't forget to join my give away! All nationalities are welcome to join :)
Merry christmas!







onsdag 5. desember 2012

Give away!

Nå har jeg tenkt lenge på å ha en Give away! Veldig lenge. Jeg har siden oppstart av bloggen hatt en utrolig mengde besøk på bloggen min! Mye takket være den internasjonale "stormen" om Kitty bukse oppskriften  min da den ble lansert. Jeg jobber forøvrig med en matchende jakke, men det blir nok ikke klart før utpå våren en gang. Akkurat nå er tallet på telleren min utrolige 197,324! Hjelpes!

Det må jo feires! Det vil bli 10 premier, og trekningen skjer på selveste juleaften! :)

For å bli med må du være følger av bloggen min og/eller like Facebook siden min. Jeg forstår at det ikke er alle som får lagt seg til som følger, men gi beskjed i kommentarfeltet og trykk Liker på Facebook siden min så er det også i orden.

Legg igjen en kommentar med e-postadresse nedenfor og del gjerne videre med vennene dine! For at alle skal ha like stor sjanse til å vinne kan man kun få et lodd. Husk å skrive hvilke premier du vil være med i trekningen av! Du kan være med på flere.

International participants are welcome! I will start with more English posts if I get several international participants. You must be a follower of my blog and/or Like my Facebook page. Leave a comment with an e-mail address, tell me which prizes you want to be in the drawing for and your color preferences! All the pictures are examples, except the Kitty pants, as those are to show the FO from the pattern I am giving away. Drawing is on December 24th! Please share :)

Premie 1:
Strikket kosehals til voksen eller barn. Si hvilken størrelse du ønsker i kommentaren samt fargeønske. Halsene nedenfor er eksempler.

Premie 2: 
Kardeflak eller ulltops, håndfarget. Bildene nedenfor er eksempler. Kom gjerne med fargeønsker og si om du ønsker flak eller tops!

Premie 3: 
Et nøste garn fra det store utland! Farge og type garn ikke bestemt enda :) Det blir en overraskelse til vinneren, men fargeønsker vil jeg gjerne ha.

4.-10. premie:
Oppskrift på Kitty buksen min!

Lykke til! Håper dere alle får en flott førjulstid! Vi tjuvstartet med pepperkakene for en stund siden!


mandag 3. desember 2012

Pixielue!





For en stund siden fikk jeg bestilling på en Pixielue til ei lita jente. Jeg har som vanlig mye på planen, så det tok litt tid! Men ferdig ble den :) Oppskriften er Tante T's Pixielue, men jeg har laget større og lengere hals. Strikket i babyull på pinne 3,5 mm. Den ble litt mindre enn jeg hadde trodd, men den passer på "lille" bolla mi, så da går nok det helt fint ;) Måtte riktignok legge til noen ekstra rader på slutten. Cassandra er modell!