Total viewings

Patterns

Click the "Buy now" for the Kitty pants and the "Free download" button for the monsterpants in PDF! You do not need to be a member of Ravelry for this!




Followers

torsdag 25. oktober 2012

Lykke!

Jeg har vært så heldig å få et samarbeid med Lykke, Gjøviks flotteste garnbutikk! Butikken ligger på CC og drives av to flotte damer! Du kan lese om dem her: Lykke Gjøvik AS
Og gå gjerne inn på facebook og lik siden dems, det er nemlig der aktiviteten er høyest! Lykke på Facebook finner du her!

Så her har jeg nå fått min egen lille hylle, rett over kassa, med håndspunnet garn, kardeflak, fargede ulltops og utstilling av noen strikkeprodukter av håndspunnet garn. Alt er til salgs, foruten de strikkede produktene! Det eneste jeg kan vurdere å selge der er sjalet.

Så om du er på Gjøvik og ikke har vært innom Lykke, ta turen nå! Jeg gleder meg til videre samarbeid og er veldig spent på om jeg får noen nye kunder. Det er ganske stas å få ha produktene mine i en så flott garnbutikk! Noe helt annet enn Epla og Etsy ja! ;)






fredag 19. oktober 2012

Miracle sweater

Nå er endelig tiden kommet da jeg kan dele bilder av denne nydelig jakken med dere! Den ble ferdig i mai i år, men siden jeg har prøvestrikket den for en designer i USA og den kanskje skulle inn i en bok måtte jeg vente med å legge ut bilder og info til vi fikk klarsignal. 

Dette er en utrolig flott jakke i vridd kurvstrikk! Det tok lang tid å strikke den, men jammen var den verdt det :) Vi har brukt den masse allerede!

Den er strikket i Bugga! som jeg har farget selv i størrelse 3 år. Mønsteret er fra Nicole Montgomery og kan kjøpes her: Miracle sweater

Bildeparade! Det er eldstejenta mi som poserer så fint ;)











onsdag 17. oktober 2012

Høststemning

I forbindelse med en blogg utfordring har jeg nå tatt noen bilder som viser hva høststemning er for meg!
Nemlig strikketøy, sjokoladekaffe, frukt fra hagen og deilige, varme lammeskinn! Varme er en stor del av hva høsten er for meg, nemlig å være inne i varmen og kose seg ;)

Blogg utfordringen holdes av Tips og Inspirasjon til Hjemmet, og hvis du ikke allerede kjenner til dem burde du virkelig ta turen innom! Både i bloggen og på facebook

Premien er en fantastisk lekker Assistent kjøkkenmaskin sponset av Multitrend! 
Er den ikke lekker? Den kommer i mange forskjellige farger!

I tillegg er det en "trøstepremie", et gavekort på 1000kr!
Multitrend fortjener en titt! Sjekk ut butikken og facebook siden dems!


Jeg valgte å dekorere sånn som jeg normalt sett ville gjort, nemlig på lavbudsjett! Man trenger ikke masse penger for å gjøre det koselig. Putene og lammeskinnene ble i sin tid kjøpt på Netthandelen.no for en slikk og ingenting og har blitt brukt masse de siste årene. Skålen med frukt er fra Nederland, den fikk vi i gave. Kurven med strikketøy er fra IKEA og koppen min kjøpte jeg på salg i en koselig butikk i Harstad for mange år siden. Den nydelig, gamle vasen er jeg ganske sikker på at ble kjøpt på loppemarked for lenge, lenge siden.
Men så er det et par dyrere ting med da, for noe har man jo alltids som man brukte litt ekstra på. Pandateppet er av lamaskinn og ble kjøpt i Harstad samme året som koppen, på en russisk bod nede på torget. Jeg ønsket meg det i bursdagsgave og jammen fikk jeg det og ;)
Og så er det såklart garnet da. Der går jeg ikke lavbudsjett! I dag går det i Wollmeise og Madeline tosh.






Helt til slutt så må jeg nesten legge til disse utebildene, for hva er vel mer høststemning enn å være med mine skjønne små på lek i høstværet! 







mandag 15. oktober 2012

Monsterbukse til lillesøster

Denne var faktisk ferdig i mai, men manglet et øye helt til fredagen som var, da jeg fikk somlet meg til å brodere det på ;) Har brukt den noen ganger med ett øye og vi da, som man egentlig ser på bildet.

Strikket etter egen oppskrift, som du finner her, med babyull. 
Str. 6-12 måneder og er ganske så lang i beina på min "lille" jente på 9 måneder. Hun bruker normalt str 80.



tirsdag 2. oktober 2012

Oslo-anorakk

Da ble det en Oslo-anorakk her og! Det spørs om ikke det er den første av mange ;)
Denne er på bestilling, og er strikket i Pickles sitt eget garn, Abuelita tjukk merino. Kitet het Maridalen tror jeg. 
Str. 1-2 år, og passer veldig fint på snuppa mi som bruker str 80. 



Hmmm, hva er dette på magen min mon tro?