Total viewings

Patterns

Click the "Buy now" for the Kitty pants and the "Free download" button for the monsterpants in PDF! You do not need to be a member of Ravelry for this!




Followers

lørdag 1. oktober 2011

Stillheten må brytes!

Nå har jeg jammen vært stille en stund! På tide med en liten oppdatering med grunnen til dette samt de få tingene jeg har laget de siste månedene. Stillheten er fordi jeg er gravid, med termin 17. januar 2012. Og når jeg er gravid så mister jeg interessen for mine vanlige hobbyer i ganske så stor grad. I tillegg har jeg veldig mye smerter og andre plager, så ting går sakte og godstolen foran tv'en eller senga er de beste plassene :) Men de dagene nakken tillater det blir det litt småstrikking til jenta i magen! Jobber for tiden med en voksejakke fra Nøstebarn i babyrosa alpakka garn.

Så til de tingene jeg har laget, som jeg enda ikke har vist frem. 

Et lite skjerf/sjal til vesla. Tv-strikking! Restegarn av babyull. Dette var ferdig 5. mai.

Også har det blitt litt forskjellig garnspinning! Legger ut litt basis info om de forskjellige, detaljer finnes på Ravelry siden min for de som er interessert :)

Miss Babs merinoull, farget av meg med Kool aid. Entrådet, 228 meter, 89 gram, 10 WPI.

Dragonfly fibers kamel/silke i December baby. 2-trådet, 115 gram, 230 meter, 12 WPI.
Smoochie merinoull (fra butikken min), spunnet på ordre, garn 2 av 3. 100 gram, 388 meter, 14-18 WPI, kjedetvunnet (3-trådet). Dette tok meg 45 timer! Phew... 

Smoochie alpakka (fra butikken min), spunnet på ordre, garn 3 av 3. 100 gram, 251 meter, 13-14 WPI, 2-trådet.

These are my last projects! Since the beginning of may. Since I am pregnant things are going extremely slow, but when the pains allow me to I try to knit or spin a bit. Expecting a baby girl in january 2012!