Total viewings

Patterns

Click the "Buy now" for the Kitty pants and the "Free download" button for the monsterpants in PDF! You do not need to be a member of Ravelry for this!




Followers

onsdag 22. september 2010

Blondeskjerf

Endelig er blondeskjerfet ferdig! Dette har ligget uferdig lenge, men gjorde det ferdig for et par uker siden. Fikk bare ikke tatt bilder før nå. Elsker garnet og mønsteret, men garnet blokket dårlig, så det ble ikke som forventet. Men det blir nok brukt uansett ;)

Oppskrift finner du her:
Branching out



Stripete jakke

Da har jeg blitt ferdig med jakka til monsterbuksa. Ble ikke helt fonøyd da jeg gjorde en feil med knappebåndet, noe som synes spesielt godt da stripene drar seg innover på høyresiden. Og knappene ble feil, spesielt siden jeg ikke hadde lys grønn tråd :| Jeg fikset på dette før jeg leverte settet, men glemte å ta bilde! Men knappebåndet og tråden på knappene er altså fikset :)
Mottakerene ble veldig glade for gaven og bestilte lue, skjerf, votter og sokker til ;)
Str 0-3 måneder strikket i Bambino babyull.




torsdag 16. september 2010

Et bittelite monster!

Da er jeg ferdig med den minste monsterbuksa jeg har strikket hittil! Str. 0-3 måneder. Jobber med en matchende jakke, og muligens en lue og sokker, men får se hva jeg rekker. Det er barselgave til en liten gutt som fadderene til datteren min venter i slutten av Oktober. Og de ville så absolutt ha monsterbukse til han ;)


 Strikket litt anerledes enn de andre, da denne er strikket på pinne nr 3 i stedet for nr 4, og med enkel tråd babyull i stedet for dobbel.




lørdag 4. september 2010

Regnbue sett

Da har jeg brukt et par dager på å lage et regnbue sett til vesla. Måtte ha lue, skjerf og fingerløse vanter nå på høsten. Blir nok et par tøfler etterhvert også, men må nok fikse et par andre ting på lista først! Ble veldig fornøyd :)
Det er strikket i Regia Color 4ply i fargen Ringel. 

Oppskriftene finner du her: 





onsdag 1. september 2010

Sommerens prosjekter!

Her er de siste prosjektene mine, som jeg har jobbet med i juli og august!

To ribbebukser, str 2-3 og 5-6 år. Srikket i Rubin garn på pinne nummer 4 og fått heklede kanter på bena.


Sjal til meg selv! Endelig noe til meg ;) Dette er strikket med yndlingsgarnet mitt, Wollmeise, i 100% merino superwash. Fargene er Der letzte versuch og True love.
Dette garnet er håndfarget av ei dame i Tyskland og er ikke lett å få tak i, men jeg har fått meg et ganske stort lager, spesielt etter at jeg besøkte butikken hennes i midten av august ;) Det var på¨denne turen at jeg hadde med meg sjalet som strikkeprosjekt, for det måtte passe i veska siden jeg skulle ut og fly.
Elsker sjalet! Bruker det masse.  Fargene er mest riktige på bilde nummer to.

Oppskriften finner du her: Aestlight shawl


Katteseng til de nye pusene! Okkupert av Freyja ;)
Strikket med dobbel tråd av et tyke ullgarn fra Ebay og Gjestal Rosendahl, samt Sandnes Funny i stripene, på pinne nummer 5.